avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in cat timp se primesc banii conform art 51
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in cat timp se primesc banii conform art 51

buna, ma numesc maria si am si eu o intrebare,cam in cat timp se primeste acel salariu mediu pe unitate conform art 51 paragraf c? adica am depus cerere acum 2 luni, de o luna ma-a sp ca este aprobata de director, dar nu stie nimeni in cat timp se vor vira banii. exista un termen limita? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:34, 24 Iunie 2009
La acesta va referiti ? :
CONTRACT COLECTIV DE MUNCÃ UNIC nr. 2.895 din 29 decembrie 2006
la nivel national pe anii 2007-2010
ART. 51
In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
1. Legea nu precizeaza un termen anume dar acesta trebuie sa fie unul rezonabil, adica sa fie cam la prima chenzina de la aprobarea cererii.
2. Spuneti-le ca veti apela la instanta de judecata, poate isi aduc aminte.
3. Ati vorbit cu contabila sau cu cineva cu functie de conducere din unitate? Ce v-au raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate acordat la nastere shumy shumy Buna seara! Am si eu o intrebare. Sotia urmeaza sa nasca in aprilie si as vrea si eu sa stiu ce acte trebuiesc pentru acordarea acelei prime de nastere sau cum ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca unic la nivel national Avasiloaie Avasiloaie Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 20112014 , Art. 51, lit c). Art. 51: In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de nastere cata26 cata26 Stiu ca pt a primi indemnizatia de nastere trebuie ca in ulltimele 12 luni sa ii ai munciti dovediti cu cartea de munca!Dar daca am lucrat numai un timp ... (vezi toată discuția)