avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model actiune obligatie ,, de a face\\"
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model actiune obligatie ,, de a face"

Am vandut un autot.in urma cu aproape 4 ani. Din cate stiu, cumparatorul meu-cu care am fost la fisc, unde s-a facut radierea-inmatricularea la scurt timp l-a vandut mai departe. Asa m-am trezit cu o amenda pt. lipsa rovinietei. Noroc cu Decizia nr. 6 a ICCJ pe care am invocat-o in recurs si am castigat procesul. Masina este si in prezent pe numele meu.Cred ca circula si in prezent. Pentru a fi ferit de asemenea surprize as vrea sa obtin o hotarare judecatoreasca de radiere. Am rugamintea de a fi ajutat cu un model de cerere adresata instantei in acest sens.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:40, 30 Martie 2015
Printr-o acțiune în OBLIGAȚIA DE A FACE, d-voastră ca reclamant în contradictoriu cu pârâtul(cumpărătorul...)INSTITUȚIA PREFECTULUI.., Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculări auto, și PRIMĂRIA....serv. taxe și impozite locale, (care nu se vor prezenta)
solicitați ca prin hotărârea ce urmează a se pronunța să constate că a avut loc înstrăinarea aut..., să dispună radierea din evidențe .., Consider că pentru a avea câștig de cauză, puteți apela la un avocat doar pt. redactarea unei cereri de chemare în judecată în sensul celor solicitate de d-voastră

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta- nu pot radia un autoturism chiar daca am hotarare judecatoreasca Didina0 Didina0 Buna ziua, am nevoie de ajutorul d-voastra. Sunt intr-un impas si nu stiu ce am de facut. Povestea este in felul urmator: eu am vandut un autoturism la o ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru constatare vanzare autoturism defragus defragus In urma cu 7 ani am vandut cuiva un autoturism si la rugamintea lui am stabilit sa intocmim actele in termen de 3 luni. La momentul respectiv am intocmit un ... (vezi toată discuția)