avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto

Buna seara.
Intrebarea mea ar fi urmatoare
Ce consecinte are daca transcriu un autoturism numai la Directia Financiala Locala.
De ce intreb?
Am mai multe oferte dar toti vor sa cumpere numai asa sa scot de la finante ca sa nu platesc taxele si in talon sa fie insrcis instrainat...
Ce inseamna toate acestea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:23, 29 Martie 2015
Daca nu finalizati procedura de instrainare auto,iar cumparatorul nu intelege sa inmatriculeze bunul mobil pe numele sau,va asumati anumite riscuri cum ar fi de ex sa primiti toate amenzile aferent lipsa rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto vio1985 vio1985 buna seara am si eu o intrebare si ma depaseste total in 2012 am cumparat o masina insa la nici o luna am avut un accident si mi-a trebuit procura de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto darcris900401 darcris900401 Buna ziua am si eu o problema . Acuma un an jumate am cumparat o masina si dupa 3 saptamani am vanduto fara contract,daram un martor care o fost cu mine cand ... (vezi toată discuția)
Validare contract vanzare-cumparare in vederea anularii amenzilor contraventionale tikva tikva In 13.04.2010 am instrainat un autoturism unui cetatean din alt judet.In localitatea mea am urmat toti pasii necesari transcrierii si radierii(contract ... (vezi toată discuția)