avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Cum pot intra in posesia unei masini a tatalui meu decedat daca actele masinii se afla la concubina
Cel mai recent răspuns: marybella , utilizator 10:20, 30 Martie 2015
Deschideti procedura de succesiune la un notariat pe raza caruia a avut ultimul domiciliu tatal dvoastra.
Buna ziua,
Solicitati-le de la dansa, iar daca nu vrea sa vi le dea , recurgeti la justitie.
pt inceput trebuie sa dezbateti succesiunea,insa fara actele bunului trebuie sa actionati in instanta pt a le obtine,primul pas fiind succesiunea apoi actiunea in instanta pt a recupera tot ce a apartinut tatalui dumneavoastra,insa sunt mai multe lucruri la care ar trebui sa fiti atenta,din cate cunosc eu,daca tatal dumneavoastra a trait in concubinaj mai mult de 5 ani si a avut bunuri achizitionate sub statutul de concubinaj cu doamna,exista posibilitatea ca si concubina sa detina drepturi asupra bunurilor comune (inclusiv automobilul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Octav1996 Octav1996 Buna ziua, tatal meu a decedat acum 4 ani si intrebarea mea este cum as putea sa intru in posesia bunurilor tatalui meu in conditiile in care sunt singurul fiu ... (vezi toată discuția)
Bună seara, ma aflu în următoarea situație și nu știu ce ... Sory78 Sory78 Bună seara, ma aflu în următoarea situație și nu știu ce trebuie sa fac. Am trăit în concubinaj cu un bărbat în urma căruia a rezultat un copil ... (vezi toată discuția)
Mostenire concubina?? raduonline raduonline Salut am o nelamurire. Daca am trait in concubinaj cu o doamna vreo zece ani am si un copil de la ea, dupa care m-am despartit de ea. Am cunoscut o alta femeie ... (vezi toată discuția)