avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, ma aflu în următoarea situație și nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, ma aflu în următoarea situație și nu știu ce ...

Bună seara, ma aflu în următoarea situație și nu știu ce trebuie sa fac. Am trăit în concubinaj cu un bărbat în urma căruia a rezultat un copil recunoscut de el. Acum 3 ani ne am despartit . Recent el a decedat . Pe numele lui are doar o casa acum moștenitor de drept este fiul meu. Menționez ca nu a avut alți copii și nu a mai fost căsătorit. Ce trebuie sa fac ca copilul meu sa își primească moștenirea.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 22:23, 15 Noiembrie 2023
Mergeti la un notar de pe raza ultimului domiciliu al fostului concubin cu toate actele copilului si deschideti succesiunea , o sa primiti acolo toate informatiile necesare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul succesoral între fiul decedatului, mamà bunà divortatà de decedat si sorà vitregà dupà mamà ... MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua la toatà lumea, Tatàl unui prieten de-al meu a decedat. Din prima sa càsàtorie a fost nàscut prietenul meu iar ulterior pàrinti sài s-au ... (vezi toată discuția)
Succesiune camelia_marcu2006 camelia_marcu2006 Cum pot intra in posesia unei masini a tatalui meu decedat daca actele masinii se afla la concubina (vezi toată discuția)
Mostenire sfartd sfartd Buna ziua, Mama mea a trait in concubinaj 11 ani. Impreuna au construit o casa si au cumparat inca una. Toate imobilele se afla pe numele lui.Acesta a ... (vezi toată discuția)