avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare site pentru magazin online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare site pentru magazin online?

Buna ziua!

Daca exista un atelier de creatie vestimentara si acum se doreste si crearea unui magazin online unde sa se poata vinde produsele, imi recomandati sa cumpar site-ul ca persoana fizica sau pe firma?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:59, 30 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Fireste, fiind o activitate economica, e nevoie de un site al unei persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa comert produse handmade Sabinne Sabinne Buna ziua, am o pasiune anume crearea de produse handmade si as dori sa stiu daca pentru a -mi infiinta un magazin pe anumite site-uri care promoveaza ... (vezi toată discuția)
Atelier creatie vestimentara si magazin online cristinaelia cristinaelia Buna ziua! As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru infiintarea unui atelier de creatie vestimentara si de bijuterii al carui scop final este ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)