avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de avans pentru marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de avans pentru marfa

Ce clauze pot trece la un contract de avans pentru marfa pe care o aduc din afara, prin care sa oblig clientul sa achite restul de bani si sa ridice marfa dupa ce i-o comand si vine in tara?
Intreb deoarece am un client care a platit avans dar nu mai vrea bunul comandat iar eu am facut cheltuieli cu comanda si transportul in tara si in final am ramas cu bunul pe stoc si nu se vinde. Ok, el a pierdut avansul, dar eu nu am castgat mare lucru, ba ma i mult, am fost incurcat de el.
Cel mai recent răspuns: CristescuD , utilizator 08:56, 3 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda magazin online livrata, clientul refuza primire moldenerg moldenerg Avem un magazin online si primim comenzi in flux constant. Cam una din 30 comenzi este data de clienti neserios, care refuza coletul. Deja am achitat ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu mai multi proprietari mostenitori alex5 alex5 Buna ziua, buna ziua, detin un imobil impreuna cu alti mostenitori. unul din ei ar vrea s-o cumpere . avem certificat de mostenitor unde e specificat cine ... (vezi toată discuția)
Contract de achizitie imobil nou cristi71000 cristi71000 Buna ziua, trebuie sa semnez un antecontract pentru achizitia unei locuinte si as vrea sa stiu ce inseamna urmatorul paragraf care este in termeni prea ... (vezi toată discuția)