avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Model nir neplatitor de tva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Model nir neplatitor de tva

Am o nelamurire in ceea ce priveste completarea notei de receptie si constatare de diferente- sunt neplatitor de tva.ce fel de nir completez cu sau fara tva?sau depinde de facturile furnizorilor de unde imi cumpar materiale, daca acestia sunt platitori sau nu de tva?
Cel mai recent răspuns: florentina-ecaterina , utilizator 15:32, 30 Martie 2015
sa folosesc nir cod 14-3-1A t2 sau 14-3-1A? nu gasesc in legilatie lamurire cine trebuie sa intocmeasca nir cod 14-3-1A t2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de constatare diferente - factura storno irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Am gasit in Ordinul 3512 - 2008 ca la receptia unor produse se poate intocmi Nota de receptie si constatare diferente (cod 14-3-1A). Acest ... (vezi toată discuția)
Model nir fara tva bitliliana bitliliana Buna seara , ma poate ajuta cnv cu un model de nir fara tva? Multumesc (vezi toată discuția)
Completare nir neplatitor de tva gabi.b gabi.b Pentru o intreprindere individala, neplatitoare de tva (comert articole imbracaminte) la care se tine contabilitatea in partida simpla am inteles ca formularul ... (vezi toată discuția)