avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autoturism de la fisc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autoturism de la fisc

Buna ziua,
Am vandut autoturismul ieri 29.03.2015 si astazi, 30.03.2015 m-am prezentat la directia de taxe siimpozite sect 4 pentru a obtine certificat fiscal si sa radiez masina de pe rol.
Certificatul fiscal l-am obtinut pe loc, insa au refuzat radierea deoarece mi s-a spus ca trebuie sa inchei ctr de vz-cump cu data de azi, cel tarziu maine pt ca certificatul fiscal expira.
Mentionez ca nu am datorii de achitat, insa mi s-a spus ca asa e legea si ca ctr de vz-cump este nul, deoarece trebuia incheiat ulterior obtinerii certificatului fiscal...
ce pot face sa imi radieze masina de pe rol, in conditiile in care noul proprietar nu e din bucuresti sinu mai poate veni sa incheie un alt contract de vanzare cumparare. Nu exista totusi solutie, neavand datorii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:04, 30 Martie 2015
pe declaratie pe proprie raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la impozit ispas555 ispas555 Salut.Am vandut o masina pe numele meu acum 3 ani si am vandut-o fara a face vreun contract de vanzare- cumparare .Acum nu mai pot sa dau de persoana careia ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala dupa vanzarea autoturismului ddanutz ddanutz Buna ziua! In luna mai am vandut un autoturism, printr-o firma de intermedieri. Nu am stiut ca trebuie certificat fiscal, iar cei de la firma respectiva mi-au ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Dethdealer Dethdealer buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism avariat catre o firma din Onesti la data respectiva un avocat s-a ocupat de radierea autoturismului de la Taxe ... (vezi toată discuția)