avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort amiabil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort amiabil

vreau sa divortez amiabil...exista si un copil de 3 ani ... eu si sotul am stabilit detaliile dar are niste cerinte care nu cunosc ce repercusiuni au... mi s-a spus ca daca declar ca nu-l mai iubesc (el nu vrea sa divorteze) si renunt la orice pretentie imi semneaza actele... situatia e cam asa : a inceput sa ma ameninte ca are dovezi referitoare ca am inselat, cum de altfel amandoi stim ca si el a inselat... as vrea sa stiu totusi daca ajung la notar , si decurge totul bine amiabil, cum se procedeaza cu custodia? e comuna? adik daca maine are chef sa se mute in alt oras are dreptul sa ia copilul fara accordul meu ? cum influenteaza cerintele lui decursul divortului? nu vreau sa cad intro capcana si sa ma trezesc ca prin acestea pierd copilul
Cel mai recent răspuns: crazy_kyky , utilizator 10:06, 31 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pe cale amiabila allynn1977 allynn1977 Se poate divorta pe cale amiabila daca avem copii minori? Daca da, ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Divort. am 2 copii minori sandruemilia sandruemilia Sunt casatorita de 18 ani, am doi copii: unul de 15 ani, iar celalalt de 17 ani. M-am separat de sotul meu de 1 an, deoarece nu mai eram o familie de ceva ... (vezi toată discuția)