avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... art 336 ali 1 cp
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

art 336 ali 1 cp

Pe data d 14.03.2014 am fost oprit cu o alcoolemie de 1.60 iar dupa 1 ora 1.40 intrebarea mea este ... Ce se poate intampla imi pot re upera permisul nu am mai fost oprit pana la data aceea .nici alte imfractiuni nu am mai comis dar pana la permis ma sperie mai tare ceea c prevede articolul de la 1 la 5 ani sau amenda cu stabilesc ei daca iau amenda sau daca ma condamna ? Mentionez ca nu am facut accident nimic d genul mergem m oprit i.trebat daca am baut si spus da ma dus la spital si cam asta a fost tot va rog vreau un raspuns sa stiu la ce ma astept va multumesc
Permisul nu il veti recupera pe toata durata procesului penal. Este posibil ca instanta sa stabileasca doar o pedeapsa si sa dispuna amanarea aplicarii, situatie in care veti ramane cu permisul, cum este posibil sa fiti condamnat la amenda penala sau la o pedeapsa, a carei executarea sa fie suspendata sub supraveghere, caz in care permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului Dumi93 Dumi93 Buna ziua, Acum cateva luni am fost oprit de catre un echipaj de politie,control de rutina,iar in urma testarii cu etilotestul a rezultat o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AlexMan92 AlexMan92 Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)