avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie de 45 de zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie de 45 de zile

Buna ziua,

Am mai scris si zilele trecute, acum insa am nevoie sa ma ajutati cu o alta informatie. Saptamana trecuta scriam pe forum ca lucrez pt o companie din Italia si ca am primit instiintarea verbala ca nu mai au nevoie de mine si ca seful meu imi impunea sa-mi dau demisia, ci nu sa ma bage in preaviz. Am avut ieri prima discutie cu seful meu intre 4 ochi si mi-a zis ca el a obtinut pt mine 45 de zile chiar daca nu am o functie mai mare. In mod normal stiu ca demisia pt un angajat normal este de 20 de zile lucratoare si v-as ruga sa-mi spuneti daca e posibil acest lucru si ce ar trabui sa scriu.

Multumesc anticipat tuturor celor ce imi vor raspunde!

Gabriela I.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 31 Martie 2015
Daca aveti functie de executie durata maxima a preavizului in caz de demisie este de 20 de zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta art 81 si art 55b codul muncii tudordan83 tudordan83 Buna ziua, Doresc sa stiu care este diferenta dintre articolele 81 si 55 b din Codul Muncii. De ce doresc sa stiu acest lucru? Mai exact o sa va expun doua ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie - 15 sau 20 de zile si_monna si_monna Buna ziua! Vreau sa imi dau demisia si in contractul de munca, pe care l-am incheiat in 2010, scrie: \"perioada de preaviz in cazul demisiei este de 15 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie aura19731991 aura19731991 buna ziua.sint angajata de 3 luni la o firma .dar doresc sa plec in alta parte.cum procedez?trebuie sa bag preaviz sau sa imi scriu demisia? (vezi toată discuția)