avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie de 45 de zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie de 45 de zile

Buna ziua,

Am mai scris si zilele trecute, acum insa am nevoie sa ma ajutati cu o alta informatie. Saptamana trecuta scriam pe forum ca lucrez pt o companie din Italia si ca am primit instiintarea verbala ca nu mai au nevoie de mine si ca seful meu imi impunea sa-mi dau demisia, ci nu sa ma bage in preaviz. Am avut ieri prima discutie cu seful meu intre 4 ochi si mi-a zis ca el a obtinut pt mine 45 de zile chiar daca nu am o functie mai mare. In mod normal stiu ca demisia pt un angajat normal este de 20 de zile lucratoare si v-as ruga sa-mi spuneti daca e posibil acest lucru si ce ar trabui sa scriu.

Multumesc anticipat tuturor celor ce imi vor raspunde!

Gabriela I.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 31 Martie 2015
Daca aveti functie de executie durata maxima a preavizului in caz de demisie este de 20 de zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie - 15 sau 20 de zile si_monna si_monna Buna ziua! Vreau sa imi dau demisia si in contractul de munca, pe care l-am incheiat in 2010, scrie: \"perioada de preaviz in cazul demisiei este de 15 zile ... (vezi toată discuția)
Diferenta art 81 si art 55b codul muncii tudordan83 tudordan83 Buna ziua, Doresc sa stiu care este diferenta dintre articolele 81 si 55 b din Codul Muncii. De ce doresc sa stiu acest lucru? Mai exact o sa va expun doua ... (vezi toată discuția)
Demisie aura19731991 aura19731991 buna ziua.sint angajata de 3 luni la o firma .dar doresc sa plec in alta parte.cum procedez?trebuie sa bag preaviz sau sa imi scriu demisia? (vezi toată discuția)