avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Documente dosar plangere contraventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Documente dosar plangere contraventionala

ce trebuie sa contina un dosar complet pentru a fi depus la judecatorie in cazul unei plangeri contraventionale, si care sunt taxele de timbru
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:41, 1 Aprilie 2015
Înscrisurile pe care trebuie să le anexați unei plângeri contravenționale depind de ceea ce ați scris în acea plângere. Cuantumul taxei judiciare de timbru este de 20 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare la contestatie amenda auto Cornel Morar Cornel Morar 1. Am primit amenda contraventionala auto pentru oprire interzisa si lipsa documente. Cuantum amenda 840 lei. 2. Am depus contestatie la PV de contraventie in ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa insoteasca o contestatie impotriva unei amenzi contraventionale? danaa1 danaa1 Doresc sa atac o amenda contraventie data de politist cu care nu sunt de acord. Termenul de contestatie este de 15 zile. La plangere (contestatie), ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rutiera Studentanonim Studentanonim Buna ziua , am si eu nevoie de putin ajutor va rog . Vreau sa fac contestatie si nu stiu cum se procedeaza cu taxa judiciara de timbru : se achita ... (vezi toată discuția)