avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract comodat

Buna ziua am si eu o intrabare. Am facut un contract de comodat de pe persoana fizica pe persoana juridica, iar la obiectul contractului am specificat faptul ca spatiul aflat in proprietatea comodantiilor are destinatie de stabilire sediu social. Acuma firma respectiva asa numitul comodatar doreste sa inchirieze spatiul respectiv la persoane fizice/juridice. Mai pot insera o clauza la obiectul contractului in care sa specific ca, comodantii sunt de acord cu inchirerea sau subinchirierea spatiului respectiv? Nu am ideea nici cum ar trebui sa o formulez ....va rog sa ma ajutati cu un exemplu ceva...mentionez ca sunt la inceput si nu am mai facut asa ceva pana acuma.
Cel mai recent răspuns: ContSters331936 , utilizator 12:35, 1 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua am si eu o intrabare. Am facut un contract de comodat de pe persoana fizica pe persoana juridica, iar la obiectul contractului am specificat faptul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)