Buna ziua am si eu o intrabare. Am facut un contract de comodat de pe persoana fizica pe persoana juridica, iar la obiectul contractului am specificat faptul ca spatiul aflat in proprietatea comodantiilor are destinatie de stabilire sediu social. Acuma firma respectiva asa numitul comodatar doreste sa inchirieze spatiul respectiv la persoane fizice/juridice. Mai pot insera o clauza la obiectul contractului in care sa specific ca, comodantii sunt de acord cu inchirerea sau subinchirierea spatiului respectiv? Nu am ideea nici cum ar trebui sa o formulez ....va rog sa ma ajutati cu un exemplu ceva...mentionez ca sunt la inceput si nu am mai facut asa ceva pana acuma.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.