avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot desfiinta o imprejmuire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot desfiinta o imprejmuire?

Un copropritar a edificat o imprejmuire exact sub fereastra mea , si a cazat un porc . Nu a intrebat pe nimeni . Am lipsit o saptamina , :Osi m-am pomenit cu asta acolo . Pot sa desfiintez fara sa-l anunt ?
Cel mai recent răspuns: ContSters347294 , utilizator 20:36, 1 Aprilie 2015
Daca imprejmuirea nu este pe terenul aflat in proprietatea dumneavoastra, nu puteti.
este in indiviziune cote parti am 2/3 . in cazul acesta pot sa i fac si eu un cotet in fata casei ? este tot in indiviziune .
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
ContSters347294, utilizator
daca sunteti in indiviziune puteti, deoarece in fiecare atom de gradina sunteti coproprietari pana la partaj
Nu aveți dreptul de a vă face dreptate singur în sensul că să desființați împrejmuirea făcută de coproprietar.
Dar, având în vedere că este o îngrădire , este necesară o autorizație de construire.de la primărie. și aceasta se va da doar cu acordul celorlalți coproprietari(și d-voastră nu o veți da, având în vedere creșterea porcului).Prin urmare puteți să solicitați Primăriei , serv. urbanism să constate lucrarea fără autorizație și creșterea porcului fără respectarea distanței minime prevăzută de reg. de urbanism- proces verbal de contravenție și obl. de desființare.=D>
am facut 50000 de sesizari . NIMIC !! OMUL FACE NUMAI CE VREA EL ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism (distante intre vecinatati fara nevoia unui act notarial) ContSters82109 ContSters82109 buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati cu privire la urmatoarele: daca in certificatul de urbanism am data cota de 2m in spatele casei si cu aprobarea ... (vezi toată discuția)
Sunt legale două autorizații de construire împrejmuire, una pe limita de hotar și alta la 12 cm, pe terenul vecinului? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin pana acum trei ani pentru tulburare de posesie, construire fara autorizare de cotete si gard de beton si zidarie pe terenul meu. Am ... (vezi toată discuția)
In curtea comuna se pot construi anexe - cotete ?? ContSters337674 ContSters337674 Pe terenul aflat in indiviziune sunt citeva cotete pt gaini si porc . In urma exp . topo . acest perimetru a fost trecut ca si curte comuna ramasa in ... (vezi toată discuția)