avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare ipoteca
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare ipoteca

Am rugamintea sa ma ajutati putin:
As vrea sa depun cerere in instanta pentru radierea de la cadastru a unei ipoteci din 1999, constituita atunci in favoarea unei banci.
Care ar fi paratul in acest caz, banca sau cadastrul?
Ce articol pot invoca pentru sustinerea cererii de perimare (sau prescriere, cum e mai corect)?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:32, 2 Aprilie 2015
Cred ca nu veti putea radia ipoteca, se prescrie doar dreptul de a fi executat nu si datoria in sine
ca sa se poata radia ipoteca trebuie sa aveti de la banca adeverinta cum ca sunteti cu datoria achitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca apartament aqua80 aqua80 vreau sa-mi fac cadastrul si intabularea la ap.am luat legatura cu o firma care se ocupa de asa ceva si printre actele solicitate de dansii trebuie sa aduc din ... (vezi toată discuția)
Perimarea actiunii petre_marian petre_marian Buna ziua,as dorii sa stiu daca o sentinta civila a carei solutie a fost perimarea pe cale de exceptie din cauza lasarii in nelucrare a cauzei din partea ... (vezi toată discuția)
Radiere comandament andomar andomar cine sau cum se radiaza un comandament instituit in 1999 de un executor judecatoresc in favoarea unei banci la un credit cu ipoteca? Creditul s-a achitat ... (vezi toată discuția)