Bună ziua. De unde pot să iau un certificat cu veniturile realizate în 2014? Trebuie să merg la fiecare angajator să cer sau e vreo modalitate sa fac rost de acesta la fisc sau alta instituție?
Puteți cere o adeverință privind veniturile realizate de la administrația financiară de care aparțineți. Nu e necesar să vă deplasați la fiecare angajator. Deja fiscul are aceste informații, până la 28 februarie angajatorii erau obligați să depună declarația 205 pentru anul 2014.
Va mulțumesc mult.
Mai am un detaliu de precizat. Acest certificat îmi trebuie pentru Agenția de Venituri, un fel de Fisc italian, trebuie sa specific asta la noi sau nu contează?
De regulă, se eliberează pe loc (adică maxim o jumătate de oră, depinde cât de încărcate sunt persoanele de la ghișeul respectiv).
Puteți trece la motivul solicitării în cererea pe care o depuneți, faptul că vă trebuie la acea agenție.
Adeverinta de venituri
dgrsj
Buna ziua,
Fiind somer am acceptat sa fac o filmare de 1 zi la o agentie de fotomodele pentru care am primit dupa vreo 2 luni 200 lei.Azi am primit de la acea ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.