Pe data de 9 Martie am fost oprit in trafic cu numerele rosii expirate din 6 Martie. Am semnat procesul verbal, am cooperat pe deplin cu agentul constatator, iar superiorul sau din politie a facut demersuri pentru N.U.P. din partea procurorului.
Avand in vedere ca sunt persoana cu dizabilitate, grad accentuat, agentul retinandu-mi permisul, cum as putea sa ma adresez parchetului/procurorului, pentru urgentarea solutiei, tinand cont ca depind in mare masura de acel permis?
Masina am inscris-o cu numere definitive, in aceste zile, dupa ce (pe 11 Martie) mai luasem si ultimul rand de numere rosii
Am fost astazi la politie, si mi s-a spus ca rezolutia e deja data (de clasare), si trebuie sa astept sa-mi vina prin posta. Initial, ma dusesem la sectie sa aflu de situatie si unde trebuie sa fac o cerere de urgentare, dupa ce m-am consultat cu un avocat. (Respectivul av. mi-a mai spus ca agentul nu avea voie sa-mi dea dovada fara drept de circulatie, din motive medicale.. Dar... ma rog...)
Acum intreb: pot merge singur la Parchet spre a-mi ridica decizia? Au trecut mai bine de 30 de zile..