avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare costuri executare
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare costuri executare

Buna ziua
In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea parata este obligata sa-mi plateasca cheltuielile de judecata si taxele pe care a trebuit sa platesc. Dupa ce a pierdut si la curtea de apel partea parata nu a mai continuat cu apelarile iar hotararea de la curtea de apel a devenit irevocabila. Am inteles ca acum trebuie sa platesc un executor care sa oblige partea parata sa-mi plateasca succesivele cheltuieli si taxe pe care eu a trebuit sa le platesc.
Sfatuiti-ma va rog cum sa procedez pt a putea recupera si cheltuielile pe care voi fi nevoit sa le fac cu executarea.
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
cuziamusia, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 5 Aprilie 2015
Mergeti si intabulati si apelati la un executor pt a-l executa silit, actiunile nu au nicio legatura una cu alta, iar hotararea nu mai trebuie investita, e executorie.
Nu puteti sa executati silit partea lui de imobil pt ca datoria lui e sub 10 mii de lei, decat daca nu ar avea venituri. Iar daca veti ajunge la executare silita imobiliara, nicidecum nu e necesara o iesire din indiviziune, se scoate la licitatie doar cota lui.
Ultima modificare: Duminică, 5 Aprilie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau plata despagubirilor comyar comyar buna anul trecut(2010)am fost implicat intrun accident rutier pe un drum national in urma caruia mi-am distrus autoturismul.accidentul a avut loc in luna ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari de reintegrare in spatiu ContSters264774 ContSters264774 Instanta mi-a acordat reintegrarea in spatiu . Piritii nu-mi dau totusi voie sa ma mut (au afirmat verbal) . Trebuie sa ma adresez unui executor , sau pur si ... (vezi toată discuția)
Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc?? Bună seara. În urma unui proces de ieșire ... (vezi toată discuția)