avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea pe perioada determinata de 3 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea pe perioada determinata de 3 luni

Buna ziua,

am fost angajat pe o perioada determinata de 3 luni la o anumita firma, dupa 3 luni managera impreuna cu persoana de la HR mi au adus la cunostiinta ca din pacate nu m am calificat pentru postul respectiv si ca de fapt firma cauta o persoana care sa aibe cunostiinte mai multe despre atributiile pe care trebuia sa le indeplinesc, in sensul ca ei cautau o persoana pentru pozitia de senior si eu m am dovedit a fi junior. Astfel ca s a hotatarat ca decizia de incheiere a contractului sa fie conform codului muncii aliniat 31.3. Mentionez ca la angajare nu am fost instiintat ca am aplicat pentru un post de senior. Ceea ce vreau sa va mai spun este ca in conversatia pe care am avut o cu managera mea si cu persoana de la resurse umane mi se mai propune inca un contract de colaborare de 2 luni, astfel ca intrebarea mea fireasca daca nu m am calificat pentru aceasta pozitie de ce mi se ofera acest contract. O sa va lamuresc tot eu pentru ca toate persoanele care au fost angajate in aceasta firma cel putin eu in aceasta perioada de 3 luni am cunoscut 2 persoane care au venit au fost anagajate si au plecat in maxim 2 zile, fie pentru ca nu le a convenit orarul, fie distanta, sau si mai grava situatia pentru ca se uita sa se plateasca salariu la timp.
Ca si o concluzie intrebarea mea este: Vi se pare normal sa mi se inchida contractul de 3 luni cu articolul 3.1 din codul municii si in acelasi timp sa mi se ofera inca un contract de 2 luni. Unde as putea sa ma adresez astfel incat incheierea contractului de proba sa se faca cu acordul partilor?
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer , utilizator 12:19, 3 Aprilie 2015
Pe ce durata a fost incheiat c.i.m.? Verificati in c.i.m. care este perioada exacta , intrucat din ce spuneti dvs art.31 alin.3 C.mun. nu va este incident pentru incetarea c.i.m.
Contractul a fost incheiat pe 3 luni din ianuarie pana in aprilie.
In decizie scrie ca contractul a fost incheiat conform C.M art 31.3 la initiativa angajatorului
Vreau sa rectific contractul era pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare contract nedeterminat si incetare cu prelungire pe contr. determinat de 2 luni claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Buna ziua, Am o problema de munca la o companie, dupa ce am fost angajat pe contract nedeterminat cu 3 luni de proba in ultimile 3 zile sefa de la HR si ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva - dosar instanta Andreiiug Andreiiug Buna ziua. As dori sa stiu ce sanse am daca ajung in instanta pe urmatoarea speta: (pot oferi mai multe informatii in privat): Pe 01.09.2018 am fost trecut ... (vezi toată discuția)
Bună seara. va rog sa ma ajutați cu următoarea speță. compania ... Eu_Anaa Eu_Anaa Bună seara. Va rog sa ma ajutați cu următoarea speță. Compania la care sunt angajata deține 2 entități juridice. Am fost anunțată astăzi ca postul ... (vezi toată discuția)