avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ajutor lamurire situatie ....neclara. Contraventie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ajutor lamurire situatie ....neclara. Contraventie legea 61/1991

va rog sa ma ajutati sa ies din impasul in care ma gasesc.In data de 25 martie fiul meu(major),elev la lic, de arta profil muzica ,a fost amendat contraventional de catre politia locala in baza legii 61/1991 rep. art.2 pct25 ,la ora 18.30,la sesizarea telefonica a unor vecini.Am contestat in instanta contraventia insa pina la primirea unei hotariri judecatoresti care sa lamureasca daca noi avem sau nu dreptate politia locala primeste in continuare plingeri iar ei sint "pusi "in situatia de a aplica legea???Fiul meu cinta la violoncel atit la scoala cit si acasa si se pregateste de admitere.Intrebarea mea este:care sint caile legale de urmat asa incit sa poata sa-si continue studiul si acasa iar actiunile celor de la pol.locala sa poata fi stopate.de aratat ca nu a cintat in afara orelor legale de liniste prevazute in L.61 iar cei de la politie nu au probat niv. de zgomot printr-un buletin sonometric ,decit ca au dat curs reclamatiilor si au "auzit "cu propriile urechi.Poate fi vorba de hartuire?
Cel mai recent răspuns: floricu67 , utilizator 15:50, 3 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos de raspuns.Cu scuzele de rigoare ca nu am intrebat initial,se poate obtine o ordonanta presedentiala care sa stopeze actiunile pina la pronuntatrea unei sentinte definitive privind plingerea contraventionala sau sint nevoit sa contest fiecare proces verbal de contrventie ori de cite ori imi fac vizita politistii pentru ca din iformatiile pe care le am s-au facut in aceeasi zi mai multe sesizari iar ei "se simt nevoiti" sa aplice sanctiuni de fiecare data
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat c0nteazza c0nteazza Hristos a Inviat! În data de 9.04.2017 mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni de zile din cauza depășirii limitei de viteză.Am fost depistat cu 144 Km/h ... (vezi toată discuția)
Proces verbal comunicat prin mail, nu prin poștă, și permisul suspendat fără înștiințare. cum îmi pot recupera permisul și cum pot plăti jumătate din amendă, cum aș fi avut dreptul ? Andreiysu Andreiysu Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajuta-ti si sa ma indrumati in urmatoarea problema. Pe data de 15.08 primesc acasa o hartie de la politia rutiera harghita sa ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor fals - contract v-c cumparare fals ContSters78880 ContSters78880 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta si pe mine in urmatoarea problema: Bunica mea a decedat in 2005, bunicul in 1985. Impreuna au avut 3 copii: tatal meu ... (vezi toată discuția)