Suntem căsătoriți de 15 ani . Avem doi copii un băiat de 11ani si o fata de 6 ani. In urma cu un an si jumătate ne am despărțit iar copiii au rămas la fosta sotie. In oct.2014 urma sa plec la lucru in străinătate , timp in care si ea vroia sa meargă . Atunci am spus ca eu mai mai plec si rămân cu copiii,pana la urma sa răzgândit si nu a mai plecat ca totul e bine in viața ei. Eu la sfârșitul lunii oct.am plecat la munca . După o săptămână într o discuție telefonica i mi spune ca si ea pleacă si lăsa copiii la mama ei sub stricta supraveghere a acesteia. Am fost plecat 3 luni cu o întrerupere de o salt.la doua luni. Acum mama copiiilor este la munca in străinătate iar bunica copiilor ii influențează pe aceștia in mod negativ asupra relației cu mine,fosta soacra fiind persoana foarte impunătoare si drastica din toate punctele de vedere. In tot acest timp băiatul si a schimbat atitudinea si comportamentul are stări de nervozitate,nu e comunicativ,stări emoționale diferite de moment nu e receptiv , ia apărut un tic nervos (da din cap) etc. I se aduc reproșuri si acuzații ca el fiind problema despărțirii noastre si asta la afectat foarte mult. Ca eu sa nu aflu forte multe probleme legate de copii bunica lor induce ideea ca fiind in nesiguranță cu mine si deșii copiii nu vor sa accepte așa ceva si îmi spun aceste probleme. Cu greu ii lăsa sa vina la mine cautand tot felul de motive influentand si manipulând copiii. Va rog sa mi dați o soluție . Va mulțumesc.
18 ani
Teoteo17
Buna ziua, am împlinit vârsta de 18 ani, iar in familia mea sunt probleme grave, nu ma înțelege nimeni, învăț bine, însă mama mea a băgat divorț de ... (vezi toată discuția)
Domiciliul minorilor
Zuzulina
Ma aflu intr-o situatie f tensionata cu sotul meu motiv pt care as vrea sa divortez.Problema este ca noi avem 2 copii impreuna unul de 3 ani si un sugar de 7 ... (vezi toată discuția)
Procura
mika76
Am o prietena care are 2 baietei (de 6 si respectiv 4 ani). Au plecat de la tatal lor (impreuna cu mama) din cauza tratamentelor violente si locuiesc la ... (vezi toată discuția)