avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Transport
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Transport

Buna ziua as dori sa stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie:
Fac transport cu firma mea de transport rutier,cod CAEN 494 cu o duba de 3.5 to care este inmatriculata pe o alta firma.Firma respectiva pe care e masina inmatriculata nu are domeniu de activitate inchirieri masini deci nu pot fac un contract de inchiriere intre societati. Cum sa procedez sa nu am probleme? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: xxl162001 , utilizator 12:14, 4 Aprilie 2015
Daca nu platiti pentru inchieierea masinii,faceti contract de comodat pentru masina.
Daca platiti pentru inchieiere,firma proprietara masinii isi poate adauga cod caen pt.azceasta activitate.
Va multumesc pentru raspuns! Weekend placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate de transport si licienta NATY_ANCA NATY_ANCA o persoana fizica care detine un camion, are un contract de inchiriere cu o societate comerciala pentru care presteaza servicii. Persoana fizica are licienta ... (vezi toată discuția)
Masina neinmatriculata pe numele meu in lucru pe firma de transport adriano451 adriano451 Buna ziua si cu deosebita stima ca intotdeauna pentru intreaga comunitate Avocatnet! Problema mea este urmatoarea: -am cumparat o duba de pana la 3,5 tone si ... (vezi toată discuția)
Mai avantajos masina pe firma sau contract de comodat? adriano451 adriano451 Buna seara si cu mult respect! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu ajutorul argumentelor cum ar fi mai avantajos pentru mine,precum si ce dezavantaje ... (vezi toată discuția)