avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

Buna ziua. Daca poate cineva sa_mi respunda :exista posibilitatea unor redozari de pedepse sau recalculari de pedepse odata cu adoptarea noului cod penal pana la intrarea lui in vigoare (ordonanta de urgenta,decret...?
Cel mai recent răspuns: Lavinia-Ionela Costica , Consilier juridic 11:42, 24 Iunie 2009
:-/ nu cred...:)
Pana la intrarea lui in vigoare ( un an de la publicarea lui in monitorul oficial ) in niciun caz nu vor exista redozari sau recalculari ( cred ca dvs. va referiti la gratieri colective ...dar nu cred ca vor exista )
Dupa intrarea lui in vigoare da, dar doar pt acele fapte la care s-a modificat minimul, se va aplica legea cea mai favorabila.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2009
Lavinia-Ionela Costica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redozari pufyxu pufyxu oarte multi vorbesc de redozari,gratierii,decrete,oare se va da ceva din acestea odata cu intrarea noului cod penal? (vezi toată discuția)
Redozari si decrete 2011 alexandrarusu alexandrarusu as vrea sa stiu si eu despre ce este vorba cu aceste noi decrrete de redozari sh gratieri care se dau din 1 octombrie 2011 si despre noul cod penal si daca ... (vezi toată discuția)
Decret de gratiere?? lung.raluca lung.raluca Stie cineva daca se fac gratieri colective? S-a semnat decret din partea presedintelui? Se pare ca s-a anuntat la stiri despre ceva gratieri dar din pacate ... (vezi toată discuția)