avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reclamatie Casa de Avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reclamatie Casa de Avocatura

Buna ziua.
Am incheiat un contract in 06.02.2015, pentru deschiderea unui proces impotriva OTP Bank. Azi la 2 luni de la data incheierii contractului, imi spune dna avocat ca nu s-au depus inca actele pentru instanta si ca mai dureaza vreo 20 zile. Nu mai vreau sa continui cu ei, deoarece m-au mintit ca e depus demult si mi-a zis ca nu mai am cum sa recuperez banii dati deja.
Asa este? Raman pierduti?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: JaniMari , utilizator 14:27, 6 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Imi puteti spune cum se face asta?
Mi-au zis ca daca nu vreau sa continuam, pierd banii si gata.
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume bani clauze abuzive intel77 intel77 M-am judecat cu OTP BAnk 5 ani de zile pt clauze abuzive. Am castigat iar la final judecatorul a stabilit conform expertizei contabile judiciare, sa-mi fie ... (vezi toată discuția)
Penal si civil? unej ? alexsh07 alexsh07 buna ziua in AVEM UN CREDIT GARANTAT DE STAT respectiv FONDUL DE GARANTARE cu fidusiune a adm Sc in favoarea statului ,credit facut prin OTP BANK .la sf ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat andre1231 andre1231 Buna ziua , Ce sanse am sa recuperez 1300 ron jumatate din onorariul platit unui avocat sa imi castige un proces , ( mai exact sa faca acte pe un teren care ... (vezi toată discuția)