avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere II cu stoc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere II cu stoc

Buna ziua,
Am o II neplatitoare de TVA care imi aduce pierderi. Am un stoc de marfa. Vreau sa inchid firma.Nu sunt datorii. Ce sa fac cu stocul dpdv legal? Trebuie sa tai factura de la mine ca intreprindere catre mine ca persoana fizica, doar pentru a ajunge pe 0? Mi se pare un artificiu aiurea, nu pot sa trec stocul in patrimoniul personal direct? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:57, 6 Aprilie 2015
Factura sau bonul fiscal e documentul prin care puteti sa inregistrati acele venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marca si factura+chitanta acelasi punct de lucru ShadowElf ShadowElf Buna, Apelez la acest forum dupa ce am discutat in prealabil la finante, la contabilitate, am si vazut cateva exemple elocvente pentru problema mea si nu m-am ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea bonurilor fiscale in gestiune pana la emiterea facturilor ContSters137481 ContSters137481 Am si eu urmatoarea situatie: majoritatea supermarketurilor/magazinelor emit bonuri fiscale cu posibilitatea emiterii facturii in termen de cateva(1-7) zile ... (vezi toată discuția)
Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)