avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand poate fi incheiat un act aditional la cim ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand poate fi incheiat un act aditional la cim ?

Buna ziua.
Am urmatoarea speta: Unui angajat al unei societati comerciale i-a fost inmanat un preaviz de concediere (concediere individuala) , din urmatoarea zi acesta a intrat in incapacitate temporara de munca , astfel ca preavizul a fost suspendat. Intre timp angajatorul i-a revocat preavizul de concediere intrucat societatea se afla intr-un proces de restructurare si reorganizare de concediere colectiva si l-a trecut pe salariat pe lista cu concedierea colectiva.
INTREBARE: Angajatul in speta trebuie sa semneze un act aditional cu angajatorul cu privire la o noua grila de salarizare (semnat de ceilalti salariati), pe care acesta nu l-a putut semna intrucat era suspendat cim-ul lui. Cand poate semna actul aditional salariatul mai sus amintit, in momentul in care nu se mai afla in concediu de boala? chiar daca e o zi nelucratoare, respectiv, 13.04.2015 si sa intre in vigoare din urmatoarea zi lucratoare?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 13:21, 7 Aprilie 2015
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada dedelegare a unei persoane 22.08.2009 22.08.2009 va rog f. frumos a ma ajuta la urmatoarea intrebare unui salariat i-sa facut act aditional de schimbare a locului de munca temporar cf art 48 din CM , ... (vezi toată discuția)
Concediere daniela.ilea daniela.ilea Dupa ce primesc preavizul de 20 de zile pot sa intru in concediul medical? (vezi toată discuția)
Pierdere loc de munca nicolcarmen nicolcarmen Lucrez in contabilitate si sunt in C.M. ,cand m-am prezentat sa-mi ridic salariu, directorul firmei unde lucrez mi-a adus la cunostiinta sa nu ma mai intorc ca ... (vezi toată discuția)