avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,mar interesa si pe mine cat este o pensie alimentara pentru 1 copil ?mentionez ca nu am lucrat si nu lucrez nicaier si nu am niciun venit lunar .Va rog sa imi precizati exact aceasta suma daca se poate .Cu mult respect .
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:08, 6 Aprilie 2015
pentru uncopil est 14 din veniturile nete,sau, daca nu lucati din venitul minim pe economie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil si pensie alimentara Greenfighter Greenfighter Buna ziua, firma unde lucrez a restructurat locurile de munca din departamentul meu, fiind fortat sa intru in CCC, am ales ca pt 1 an de zile sa stau acasa in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita anticipat MirceaTS MirceaTS Sunt divortat de peste 3 ani un divort amiabil cu toate ca am un copil de 7 ani impreuna cu fosta nevasta. Am doua intrebari: 1- in momentul in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ankalupu ankalupu Buna ziua, am 2 copii din cosatorii diferite,pt unul din ei a fost stabilita pensia alimentara de 25% din salar, firma la care lucrez tragea lunar suma si o ... (vezi toată discuția)