avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati prin Banca pt Asoc Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati prin Banca pt Asoc Proprietari

Buna seara

Va rog sa ma ajutati ,cum se procedeaza cand pt o Asociatie de Proprietari face plati numai prin Banca cum se evidentiaza aceste plati .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 07:48, 9 Aprilie 2015
Se poate tine un REGISTRU DE BANCA, similar cu registrul de casa.
Unii au scos niste tipizate botezate "Registru de casa partea I" si, asemanator, "Registru de casa partea a II-a".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza operatiunile bancare??? catalinaionescu catalinaionescu Buna Ziua! Pana acum am lucrat numai cu registrul de casa, asociatia de proprietari neavand cont deschis la o unitate bancara. Acum, am deschis un cont, iar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli utilitati - contract comodat pfa adri_d adri_d Buna ziua. Am doua nelamuriri: 1. Prima legata de inregistrarea utilitatilor pentru un PFA care are incheiat contract de comodat pentru 30% din spatiu. Pana ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)