avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai pot ataca certificatul de mostenitor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai pot ataca certificatul de mostenitor?

Matusa mea era bolnava de dementa tip alzheimer eu fiind ingrijitorul ei recunoscut de instanta,fara sa stiu fratele ei a dus-o la notar si a determinat-o sa-i dea declaratie de renuntare la mostenirea dupa sora ei,eu am aflat abia acum la un an de la asa zisa semnare mentionand ca ea facea o mazgaleala de fiecare data alta,nu a fost reprezentata de tutore ,si insotita de reprezentant legal.
Se mai poate ataca ?
Cel mai recent răspuns: cristimar , utilizator 10:29, 7 Aprilie 2015
Da, se poate ataca intermen de un an de la data aflarii. Probabil ar trebui sa va grabiti putin cu actiunea.
Exista termen maxim ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela persoana cu handicap carmenmorariu carmenmorariu Buna ziua, Am o intrebare. Matusa mea este bolnava de dementa senila de tip Alzheimer si pina acum a fost ingrijita de unchiul meu, care era si tutore. ... (vezi toată discuția)
Mostenire matusa helguti22 helguti22 Buna ziua. Am o curiozitate referitoare la mostenitorii legali ai matusii mamei mele. Matusa, sora tatalui mamei mele, nu a avut copii si nici sot. A fost ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gabi2204 gabi2204 Buna ziua, Am niste intrebari legate de urmatoarea situatie: am o matusa care a decedat in 2009, pana acum nu s-a efectuat succesiunea pentru ca nu au fost ... (vezi toată discuția)