Minigeorgy a scris:
...
Vreau sa va pun cateva intrebari in legatura cu concedierea mea:
1)Are voie angajatorul sa concedieze fara avertisment scris in prealabil si dupa sa faca concedierea?
2) Pana la urma trebuie sa primesc lichidarea pe luna martie?
3) Am fost concediata verbal este ok?
3) Pot fi concediata cu litera I deoarece nu am vrut sa semnez un contract de acord?
Ce sa fac din punct de vedere legal? Va multumesc!
1. Sunt situatii in care concedierea se poate dispune si fara instiintarea prealabila a salariatului.
2. Angajatorul are obligati sa va achite drepturile salariale aferente perioadei lucrate pana la data incetarii c.i.m.
3. Concedierea verbala este nelegală, atit timp cit nu s-au respectat dispoziţiile din Codul muncii, care prevede cazurile limitativ enumerate cînd cel care angajează poate desface contractul de muncă încheiat pe o durată nedeterminată, însă cu respectarea formelor prevăzute în Codul Muncii, conform căruia -in anumite situatii - decizia de desfacere a contractului trebuie să fie comunicată în scris angajatului.
4. Nesemnarea unui act aditional la c.i.m., nu poate face obiectul unei sanctiuni disciplinare, inclusiv a desfacerii disciplinare a c.i.m.
Litera "i" nu mai exista in actualul Cod al Muncii. Concedierea disciplinara are ca temei legal art.61 lit.a C.mun.