avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lnstanta partinitoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lnstanta partinitoare

Buna.am fost dat in judecata de un fost angajat caruia i-am incetat contractul de munca in baza art.31 din Codul muncii in perioada de proba de 90 zile. Acesta , exsalariatul, si-a luat un avocat care a aflat ca este ruda cu prim procurorul si constat ca are influenta asupra completului de judecata, avocatul locuind in acelasi sat cu presedinta. In loc sa conteste notificarea de incetare a contractului de munca a contesta asa zisa decizie de concediere si solicita salariile precum si daune morale de 1000 eur pe luna pana la pronuntarea definitiva. La primul termen avocatul era obligat sa aduca martorii desemnati jn actiune pt dovedirea daunelor materiale, insa acest lucru nu s-a intamplat iar presedinta a mai dat un termen tocmai penru a aduce martorii. Reclamantul nu s-a prezentat nici la termenul de astazi pentru a o lungi iar instanta a mai dat un termen. As dori sa aflu cum trebuie sa fac pentru ca completul de judecata tine clar cu reclamantu.multumesc
Cel mai recent răspuns: cristian.turturean , utilizator 20:18, 7 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In procese civile judecatorul are dreptul sa citeze martori pe care partile nu ii propun ? celerion celerion Sunt contestatar intr-un proces civil si presedintele instantei a decis sa citeze si sa audieze un martor pe care partile nu l-au citat . Are acest drept ? Va ... (vezi toată discuția)
Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta magda_oancea magda_oancea Buna ziua, Astazi am depus o cerere la tribunal prin care solicit plata salariilor compensatorii de catre fostul angajator ,in urma concedierii conform ... (vezi toată discuția)