avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil profesii libere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil profesii libere

Buna ziua! Am nascut in data de 12 ian 2015. Anterior, lunar, am obtinut venituri salariale minim 12 luni. Incepand cu 2 dec 2014 am beneficiat de concediu prenatal. Am realizat venituri din profesii libere in perioada sept -dec 2014 insa la calculul indemnizatiei nu s.a luat in calcul tot acest venit. Venitul din profesii libere s.a impartit la 4 luni cat a functionat PFA-ul si s.a inmultit cu 3 pt a nu se lua in calcul luna decembrie in care am fost in concediu si consider că este gresit. Nu am gasit cadrul legal pt acest mod de calcul. Ma puteți ajuta? Sper ca am fost suficient de explicita. eu cred ca indemnizatia trebuia sa reprezinte 85% din toate aceste venituri. Mulțumesc.!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:23, 9 Aprilie 2015
Am telefonat ieri la ei si persoana care mi.a raspuns la Relatii cu Clientii mi.a spus ca indemnizatia s.a calculat corect... dar ca nu scrie niciunde de aceasta situatie... :-) doar ca asa este logic. O sa va anunt cum am procedat, daca am reusit sa schimb ceva. Multumesc
1. Insistati sa va dea un raspuns in scris (chiar si pe e-mail).

2. - Raspunsul dat prin telefon poate fi negat dar scrisul ramane.
- Scrieti pe e-mail, asa cum v-am spus, si sa vedem ce va raspunde.
- Va rog sa ne comunicati si noua raspunsul primit, poate mai ajuta si pe altii! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul indemnizatie crestere copil pfa ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Ma tot lupt cu o dilema si niciun articol citit nu m-a lamurit pana acum. Am PFA din Februarie 2014 si din Septembrie 2014 am si contract de ... (vezi toată discuția)
Calcul indeminzatie crestere copil daca am cm + pfa cu norma lidypop lidypop Buna ziua, Urmeaza sa nasc in februarie 2015, si am inteles ca s-ar putea ca de la anul sa se scoata plafonul maxim de indemnizatie. Sper sa fie asa, deoarece ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil pfa cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia a nascut in 07 feb 2015 si are un PFA reactivat in august 2012. In perioada sep 2013 - feb 2014 a fost si angajata cu contract de munca. Din ... (vezi toată discuția)