avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita

Buna ziua,

De cateva luni sunt hartuit de o celebra firma de recuperatori care imi cer sa restitui diverse procente (intre 50% si 100%) dintr-o presupusa datorie de prin 2006-2007.

Astazi am aflat de la banca faptul ca am proprire pe contul de salariu, in valoare de 1500E, fara a mi se da alte detalii in afara de numele si numarul de telefon al executorului judecatoresc. Executor judecatoresc care mi-a comunicat verbal ca a solicitat proprirea ca urmare a unui titlu executoriu emis de o judecatorie din Bucuresti.

Intrebarile mele sunt urmatoarele:

- Unde pot verifica autenticitatea acestui titlu executoriu? Nu am primit nicio somatie, citatie sau alt document.
- Unde trebuie depusa contestatia executarii? Ce trebuie sa contina, avand in vedere ca nu am primit niciun titlu executoriu sau alt document oficial?
- Poate un complet de judecata sa emita un titlu executoriu pentru o datorie veche de 7 ani? Pe portal.just.ro nu am gasit niciun detaliu legat de informatiile de mai sus.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:51, 9 Aprilie 2015
Articolul 625 Cpc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita martinell martinell Servus tuturor . Raman dator celor ce ma pot lumina . In anul 2004 am luat un credit de nevoi personale de la o banca ....credit ce nu l-am putut achita din ... (vezi toată discuția)
Somație imobiliară Stefan.Anișoara Stefan.Anișoara Am primit de curând o somație imobiliară care sună așa: \"Având în vedere că cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor ... (vezi toată discuția)
Executare silita bulboaca_elena bulboaca_elena buna seara voi fi directa si la subiect. in 2007 mai aveam de plata cam 5 rate dintr-un contract de credit, aproximativ 250 euro. din motive obiective nu ... (vezi toată discuția)