Buna,as avea o intrebare daca se poate sa ma sfatuiti : oare daca socrul meu care din sept.2011 a beneficiat de pensie pt invaliditate ,si pensie de handicap ,(avand peste 30 de ani in campul muncii ),pana in noiembrie 2013 cand a decedat,soacra mea nu poate lua dupa el pensie de urmas??? a primit 6 luni de la casa de pensii pensie de urmas, jumatate din pensia lui (socrului) de invaliditate,precizez ca ea nu are pensie,si nici ani suficienti pentru a avea pensie? oare ea nu ar avea dreptul la pensie de urmas ci doar la acele 6 luni??? :( va multumesc :(
Poate beneficia de pensie de urmas la data de 11.09.2018. Sa pastreze un cupon de pensie al decedatului si decizia ei de pensie de urmas pt. ca in 18.09.2018 trebuie sa depuna o noua cerere si copie dupa acestea alaturi de copie BI, certificatul ei de nastere, certificatul de casatorie si certificatul de deces.
Pensie urmas 2014
rev3enge
buna seara,
am si eu o intrebare...bunicamea de 80 de ani are o pensie de 350 lei de pe urma CAP (desi pe cupon ii scrie indemnizatie sociala, aceasta este ... (vezi toată discuția)