avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu am decizia de incetare a CIM, necesara la Casa de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu am decizia de incetare a CIM, necesara la Casa de Pensii

Buna ziua,

Societatea este radiata din 2009,acum pentru dosarul de pensii se cere decizia de incetare a contractului de munca,cu toate ca s-au inchis carnetele de munca in momentul cand persoana respectiva a plecat din firma si bineinteles s-a facut acea decizie altfel nu aveam cum sa operam in carnetele de munca.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:51, 8 Aprilie 2015
1. In anul 2009 un exemplar din decizia de incetare a contractului individual de munca (CIM) era trimis la ITM.

2. Mergeti la ITM si solicitati o copie dupa decizia de incetare a CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca la pensionarea anticipata vinalcoolbacau vinalcoolbacau Buna ziua. Sunt foarte nedumerita cu aceasta problema si va rog mult sa ma ajutati. Un salariat al nostru a cerut incetarea activitatii in vederea pensionarii ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca s-a operat in cartea mea de munca? giulia82 giulia82 Buna ziua,as vrea sa stiu daca patronii mei au platit tot ce trebuie la stat pentru mine,am sunat la ITM Suceava,de acolo este societatea,iar magazinul este in ... (vezi toată discuția)
Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)