avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... consultare dosar investire cu titlu executoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

consultare dosar investire cu titlu executoriu

Buna dimineata. Care este temeiul legal pentru a putea consulta sau chiar obtine copii de pe actele dosarului civil de investire cu formula executorie a unui contract de creditare, eu avand calitatea de debitor?
Cel mai recent răspuns: catalin_baican , utilizator 08:16, 9 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata ContSters268881 ContSters268881 Buna dimineata, Am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati sa inteleg... 1.Va rog sa ma lamuriti ce se intampla dupa ce instanta admite cererea de ... (vezi toată discuția)
Suspendare actiune dacmoto dacmoto Buna seara, As dori sa stiu daca se aplica art 36 din L85/2006 si in cazul unei cereri de investire cu formula executorie a unui BO. Debitoarea are calitate ... (vezi toată discuția)
Prescriptie dreptului de a obtine executarea silita Irina S. Irina S. In anul 2009, creditorul banca, a solicitat executorului bancar executarea silita a debitorului, prin adresa scrisa, cerere la care a anexat titlul ... (vezi toată discuția)