Am neglijat schimbarea contractului de sediu social al firmei(srl),activitatea desfasurandu-se la punctul de lucru inregistrat. AGA nu se mai poate tine la sediul social,practic locatia capatand alta destinatie.
Imi poate spune cineva unde sa convoc AGA?
Se poate convoca la punctul de lucru?
Privind retrospectiv era intr-adevar mai bine sa atac incheierea.Atunci m-am gandit ca asociatul va semna pana la urma hotararea si nu se va mai ajunge la reluarea procedurii.Oricum formularea din incheiere 'Hotararea A.G.A nesemnata de asociatul X',nu este conforma cu LSC.
Atit precizarea in hotararea aga depusa la onrc ca asociatul X nu sa prezentat?(desi a fost legal convocat) si ca hotararea s-a luat cu respectarea prevederilor actelor constitutive si a legi 31 ? Nu ati atasat si procesul verbal de la prima Sedinta care nu s-a putut tine din cauza absentei asociatului?
Sfatul meu este sa faceti convocarea urmand procedura legala si statutara, pentru ca hotararea sa fie si legala si statutara.
Locul de tinere a sedintei poate fi si sediul pct-lui de lucru, intrucat legea face referire la sediul social si nu distinge intre sediul social principal ori sediul social secundar.
Regula convocarii la sediul societatii continuta in art. 195 alin.1 din Legea 31/1990 are caracter SUPLETIV.
Asta inseamna ca administratorul poate convoca AGA in alt loc, fara probleme, daca este in aceeasi localitate sau in zona apropiata iar convocarea si termenii ei sunt stabiliti cu evidenta buna-credinta.
Deci se poate, fara probleme, cu atit mai mult ca exista un temei juridic, si anume ca sediul este expirat si se urmareste exact regularizarea acestei situatii ... in plus, firma dispune de un sediul secundar care poate suplini cu succes sediul principal.