avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce relatie de rudenie exista mine si verisorul primar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce relatie de rudenie exista mine si verisorul primar al mamei

Maricica si Mihai sunt frati si au cate un copil fiecare. Maricica pe Florin si Mihai pe Maria. .. Maria are si ea un copil pe Ana... si intrebarea este ..ce grad de rudenie exista intre Ana si Florin si daca ei se pot casatori...
Cel mai recent răspuns: you , utilizator 11:51, 10 Aprilie 2015
Cei doi nu se pot casatori legal
Florin este unchiul Anei
Florin nu are cum sa fie unchiul Anei..pentru ca Florin si Maria sunt verisori primari ...iar Ana e fica Mariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchiul si/sau verisorul? koko2010 koko2010 Va rog un raspuns. Cum se face succesiunea in cazul in care decedatul nu mai are ca rude in viata decat 2 persoane aflate in cea de.a patra categorie de ... (vezi toată discuția)
Succesiune diana2007 diana2007 cazul este urmatorul: Dan traieste in concubinaj cu Ana si infiaza copilul nelegitim al Mariei, fetei doamnei Ana. Maria se casatoreste si da nastere altor 2 ... (vezi toată discuția)
Rude sau nu ? westie westie buna, tatal meu este var de-al 2-lea cu mama unei prietene, vreau sa stiu mie ce-mi este fica verisoarei lui tata.multumesc (vezi toată discuția)