Buna la toate lumea,am si eu o problema si sper ca cineva de aici ma poate ajuta cu un raspuns,acum 1 an si jumatate am luat somaj(6 luni),pt cursuri nu m a sunat nimeni,am sunat eu de vreo 2 ori si mi s a spus ca inca nu au toata grupa(20 de persoane)pt a se tine cursurile si ca o sa ma sune ei,am terminat de luat somajul si a ramas asa,iar acum dupa 1 an si jumatate cum va spuneam,imi cere sa restitui banii pt ca zic ei i am incasat necuvenit....sper sa ma ajutati cu un sfat,as putea sa mai fac ceva?...mi se pare bataie de joc ca eu i am sunat,am fost si la acel test psihologic,m am inscris la un curs,dar nu m a mai sunat nimeni de atunci si ei acum zic ca eu am refuzat sa ma prezint la cursuri,ce pot face?#-o daca as fi refuzat cursurile nu era normal sa imi suspende somajul?ei se mint singuri,dc abia dupa 1 an si jumatate mi au trimis citatia?X-(mai ales ca am fost la viza in fiecare luna,asteptand sa fiu chemat la cursuri dar nimic.....eu am incercat 2 luni de zile am sunat si mi s a spus ca nu s au strans suficiente persone...#-o#-o#-o#-o#-o
Cursurile de calificare s-au făcut de regulă cu bani europeni. De aceea aţi şi primit acea "bursă" de fapt, nu era şomaj. Acum că stă DNA-ul pe toţi, pentru că nu au făcut cursurile, nici nu aveau de gând să le facă staţi liniştită, trebuiesc daţi banii înapoi. Ei sunt acoperiţi cu hârtii, dumneavoastră cu nimic. Numai un avocat vă poate scoate din belea. Dar există posibilitatea ca o prelungire a procesului să vă coste prestaţiile avocatului mai mult decât aveţi de dat înapoi.