avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere apel in proces de partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere apel in proces de partaj

Buna ziua !
Dupa ce la procesul de fond ,instanta a stabilit cote de 70% si 30% in defavoarea mea ,am facut apel si acesta a fost respins ca nefondat.Ce solutie mai am in continuare!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:37, 10 Aprilie 2015
Buna ziua,
faceti recurs si cautati motive de nelegalitate pentru care sa fortati o trimitere spre rejudecare in apel sau chiar la fond.

Atentie, in situatia dumneavoastra instanta de recurs nu poate analiza motive de netemeinicie, iar retinerea cotelor de contributie se raporteaza la probele administrate si constituie de cele mai multe ori o chestiune de temeinicie ce nu poate fi criticata intr-un atare recurs.

Sarbatori frumoase!
Multumesc ,
Ce cheltuieli implica recursul si ce sanse am avand in vedere ca sunt obligata pentru egalizare sa vand locuinta ce imi revine ca sa platesc sulta..
Recursul este limitat motivelor prevazute expres de lege, nu are loc o rejudecare.

In plus va trebui sa achitati taxa de timbru ca si in apel (50% din cea de la fond).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la apelul respins ca nefondat, pentru partaj bunuri comune constan constan Buna ziua, Dupa ce instanta de fond a hotarat la partaj bunuri comune ,dobandite in totalitate in timpul casatoriei , cote diferentiate de 30% si 70% in ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)
Declarare apel. ce pot cere? marymary marymary Am un proces pe rol. Declar apel, pt ca nu sunt multumita cu solutia. Ce pot cere in apel? Pot depune noi dovezi? Instanta de apel poate schimba solutia ... (vezi toată discuția)