avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pacaleli din gama Flanco
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pacaleli din gama Flanco

Buna ziua !
Am achizitionat o tableta de la flanco ( din magazin ).
Dupa o saptamana nu a mai pornit, nu se mai incarca si am trimis-o in service-ul celor de la Flanco.
Ieri am ridicat tableta "functionala" de la magazin si ieri seara problema a reaparut.
Cand am mers la magazin tipul a incercat sa o incarce si a pornit.
Eu am solicitat restituirea banilor iar motivul refuzului lor a fost ca "tableta a fost deja trimisa in service", desi in conditiile returnarii de pe site-ul lor nu este nimic precizat in legatura cu service-ul.#-o
Cei de la ANPC sunt complet inutili: am vorbit cu o doamna care sustine ca nu are cum sa procedeze in acest caz.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:22, 10 Aprilie 2015
Ati cumparat din magazin, nu o puteti returna decat daca firma ofera asta. Daca au trimis-o deja in service deocamdata nu aveti ce face decat sa asteptati sa fie reparata.
Reveniti sa povestim daca problema se repeta; puteti cere restituirea pretului doar daca nu poate fi reparata si nici nu vi se ofera alta noua la schimb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare produs defect EniMihai EniMihai Buna seara, in data de 10 noiembrie am achizitionat o tableta pe firma de la un magazin de electronice. Am folosit-o o singura zi pentru ca era defecta, nu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea celor 15 zile ca termen de reparatie, chiar daca s-au facut sesizari si s-a luat la cunostiinta. Raresk Raresk Buna ziua ! Va rog mult, as avea nevoie de ajutor ! Am achizitionat pe data de 17.11.2017 un telefon Iphone 7 32GB Black . Totul a decurs perfect pana pe data ... (vezi toată discuția)
Problema garantie notebook neorazvan neorazvan In data de 24 09 2012 am comandat un notebook la un magazin online de vanzari produse IT. La cateva saptamani a inceput sa-mi faca probleme, l-am trimis in ... (vezi toată discuția)