avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nu se mai gasesc timbre fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nu se mai gasesc timbre fiscale

Trebuie sa obtin un certificat medical pentru revizuire pensie de boala si trebuie sa depun pentru obtinerea acestuia timbru fiscal de 1 leu, care nu se gaseste, dar dupa multe cautari am gasit 10 timbre de cate 10 bani fiecare si nu stiu cum se vor lipi pe certificatul medical
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 10 Aprilie 2015
Este problema mult mediatizata lipsa timbrelor
Anexati la cererea pentru eliberare certificat cele 10 timbre,urmand ca acestea sa fie aplicate de catre emitentul documentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa timbre fiscale user35 user35 Buna ziua, Incerc sa depun documentele pentru schimbarea unui sediu social in sectorul 3, printre care si o cerere catre anaf pentru care se cer timbre ... (vezi toată discuția)
Dovada stării civile anexa nr. 9 dariad dariad Doresc sa obtin o adeverinta sau Dovada stării civile din care sa rezulte decesul unei matusi. De fapt mi-ar fi trebuit o copie xerox simpla dupa Certificatul ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar pentru eliberare certificat de grefa cyan cyan Se mai plateste timbrul judiciar de 0,15 lei la depunerea cererii pentru eliberarea certificatului de grefa sau se plateste numai taxa judiciara de timbru de 1 ... (vezi toată discuția)