avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supliment la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supliment la succesiune

Buna seara,intrebarea mea este:cat ma va costa un supliment la succesiune ? In 2006 am vandut niste pamant,si a trebuit sa deschidem succesiunea,dar am facut doar pentru pamant.Acum am nevoie sa obtin o autorizatie pentru constructie .Problema e ca pe titlu de proprietate apare tatal meu si sora lui(fara copii)si notarul spune ca intra si verisoarele mele de la alt frate al tatalui.Spunea ceva de un partaj....Pentru ca eu voi suporta toate cheltuielile,am nevoie de pareri ,sugestii,orice ma poate lamuri cum ies din nebuloasa asta cat mai ieftin si repede.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 00:26, 11 Aprilie 2015
Taxele sunt stabilite in functie de valoarea bunului supus dezbaterii succesiunii. Daca este vorba de aceleasi bunuri care au facut obiectul succesiunii despre care vorbiti, iar suplimentul presupune doar introducerea la masa succesorala si a altor titulari de drepturi, cel mai repede se rezolva la notar, si cred ca si cel mai avantajos ptr Dvs, cu condiția sa va înțelegeti cu privire la toate aspectele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2015
av_silvia_margineanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Succesiune ostroveanu ostroveanu Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind ... (vezi toată discuția)
Succesiune - vanzare auto din masa succesorala? Nino Nino Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni. Mama mea este in viata si mai am 2 frati. Pana in prezent noi nu am solicitat deschiderea procedurii succesorale. In ... (vezi toată discuția)