avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programe Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programe Europene

Buna ziua, am avut o discutie zilele astea cu un amic care auzise de niste Fonduri Nerambursabile in care el dorea sa isi deschida o ferma de porci undeva in mediul rural prin Neamt si din cele spuse de el UE i-ar da 50.000 de Euro pentru aceasta activitate. Imi poate spune cineva cum se numeste acest program sau programe asemanatoare ? As fi intersat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: amg2buc@yahoo.com , utilizator 12:43, 14 Aprilie 2015
masura este 6.1 se gaseste pe site-ul AFIR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Transport marfuri Barta Veronica Barta Veronica Am o firma de transport rutiere din 2016 cu sediul in mediul rural care functioneaza din 2017 . Am un teren concesionat pe firma pe care as vrea sa fac o hala ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)