avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... TRANSPORT MARFURI
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

TRANSPORT MARFURI

Am o firma de transport rutiere din 2016 cu sediul in mediul rural care functioneaza din 2017 . Am un teren concesionat pe firma pe care as vrea sa fac o hala si sa incep o activitate de productie mai exact procesarea cartofilor intrebarea mea ar fi pot sa accesez ceva fonduri pentru o parte din investitie.
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 08:11, 1 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti accesa fonduri printr-o firma care are CAEN principal activitati de productie. Exista mai multe tipuri de finantari la care puteti avea acces, cu sustinere intre 20% si 100% (nerambursabila) - StartUp Nation, sau programe PNADR/AFIR,
Pentru programele PNADR/AFIR firma trebuie sa aiba vechime sau se poate si nou infintata ?
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Barta Veronica, utilizator
Pentru PNDR este necesar sa respectati mai multe conditii privind vechimea firmei si varsta celor care demareaza proiectul, calificarea, etc, in functie de ce doriti sa faceti. De exemplu, in unele cazuri puteti accesa finantare cu o firma noua, in altele este nevoie sa prezentati 1-2 bilanturi. Unele cer ingineri agronomi, zootehnisti sau alte persoane calificate. Cel mai bine ar fi sa le discutam temeinic, pentru ca fiecare program, fiecare axa/masura/submasura finantata are conditii proprii.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
ContSters487475, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Sub-măsura 6.1. „sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” Monica_2015 Monica_2015 Buna ziua, Stiti cumva daca pentru a accesa sub-măsura 6.1. „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” din noul PNDR 2014-2020 este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)