avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Procent perisabilitati pentru depozitare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Procent perisabilitati pentru depozitare

Conform HG 684/2003, procentul pentru calculul perisabilitatilor de depozitare este de 0,08% pentru primele 6 luni de depozitare + 0,01% pentru fiecare luna de depozitare peste 6 luni. Avem urmatoarele date:
- produs depozitat : floarea soarelui
-stoc mediu pe perioada depozitarii 1.684.681,64 kg
-perioada de depozitare 10 luni (septembrie - iunie)
Intrebare: care este cantitatea de perisabilitati pe perioada depozitarii la produsul floarea soarelui?
Cel mai recent răspuns: florentina voicila , utilizator 15:14, 15 Aprilie 2015
Perisabilitatile legale pentru depozitare se calculeaza conform formulei:

SG = SM x (dxn)/100, in care

SG= scaderea procentuala
SM = stocul mediu
d= durata de depozitare exprimata in luni
n= norma de perisabilitate (0,08 % pentru primele 6 luni si 0,01% pentru fiecare luna de depozitare peste 6 luni).
Mie imi da rezultatul 2021,618 kg, altora 8737,99 kg. Care este varianta corecta?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2015
florentina voicila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

perisabilitati legale florentina voicila florentina voicila Conform HG 684/2003, procentul pentru calculul perisabilitatilor de depozitare este de 0,08% pentru primele 6 luni de depozitare + 0,01% pentru fiecare luna de ... (vezi toată discuția)
Calculul scaderilor in greutate datorita perisabilitatilor de depozitare hg169/2015 enevalentin enevalentin Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema Am vazut ca au fost discutii pe interpretarea calculului de scaderi in greutate datorita perisabilitatilor de ... (vezi toată discuția)
Ajutor perisabilitati! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema: am perisabilitati legume de 90000 lei. in tabel la limita este trecut 0,20 lei. in capul de tabel ... (vezi toată discuția)