Coici a scris:
Da, poate e adevarat si asta, nu contest. Dar repet: INCA STAU CU AI MEI! Cum m-as putea descurca singura cu 1000 RON? Unde as sta? In casa cui?
E drept ca o coafeza sa castige mai mult decat un absolvent de Drept? Pai cine a invatat cu adevarat Dreptul, intelege ceea ce vreau eu sa spun. Asta e revolta mea.
Oricum, de ales nu am, asa ca voi ramane stagiar la societatea civila de avocati unde lucrez in prezent. Sper sa fie alegerea corecta!
Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Unele chiar m-au facut sa reflectez si sper sa iau cea mai buna decizie pentru viitorul meu!
" Numai cand dau sfaturi inteleg ce lucru mare este sa fii filozof"- Vasile Ghica
Nu sunt o persoana care sa dau sfaturi , insa ma doare atunci cand vad cum alti nu isi gasesc calea spre succes. Poate te-ar ajuta mai mult daca, aceia care au reusit in viata si in cariera , ti-ar rezuma in cateva cuvinte , cum au reusit, daca au fost /sau nu au fost ajutati , s-au cum au fost ajutati , cum au trecut peste momentele grele s.a.m.d .
Eu iti recomand doar atat (restul tine de tine cum stii sa citesti printre randuri):
“Doreste-ti succesul si nu perfectiunea.
Nu renunta niciodata la dreptul tau de a gresi, pentru ca atunci iti vei pierde abilitatea de a invata lucruri noi si de a inainta in viata.”
“Nu conteaza cat ai, ci cu cine imparti ceea ce ai.”
“Ca m-am nascut sarac nu a fost vina mea!
Dar daca mor sarac este vina mea in totalitate!”
“Mergi cu incredere in directia visurilor tale.
Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o!”
Si iata si o formula de succes (poate te stimuleaza !)
Cele sapte principii ale lui Donald Trump
1. Trebuie sa ai din nastere suficienta inteligenta.
2. Trebuie sa-ti placa ceea ce faci.
3. Nu abandona niciodata ceea ce ai inceput.
4. Increderea in sine este cea mai importanta.
5. Divide et impere - Dezbina si cucereste.
6. Trebuie sa-ti pastrezi calmul in majoritatea situatiilor.
7. Trebuie sa fii loial
:console::luck: