avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Sunt trista...
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Sunt trista...

Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca vreau sa ma las de domeniul asta juridic. Sunt trista ca tot ceea ce conteaza in ziua de azi sunt pilele. Sunt trista ca daca nu ai bani, nu se uita nimeni la tine. Sunt trista ca nu se mai pune accent pe adevarata valoare a omului. Sunt trista...
Poate se gaseste cineva dintre voi, utilizatorii acestui forum, sa ma mai incurajeze si pe mine, ca sunt cu moralul la pamant! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dacia veche , utilizator 09:32, 30 Noiembrie 2009
ai dreptate sunt mii de avocati si in meseria asta va trebui sa MINTI toata viata .Se merita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepator. PBogdan PBogdan Salutare ! Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi doresc ca in viitor sa devin avocat si am niste intrebari pe care vreau sa le adresez persoanelor ce lucreaza deja in domeniu si au experienta... Brati47 Brati47 Deocamdata sunt doar un elev de liceu, in clasa a 10-a si in viitor ma gandeam sa dau la Drept sau la Limbi Straine. Vreau foarte mult sa dau la Drept si la ... (vezi toată discuția)
Sa vedeti viitorul juridic cu ochii unui student la drept stef23 stef23 probabil multi dintre dumneavoastra ati absolvit de ani buni facultatea care ma face sa visez noaptea numai legi si sa ma trezesc dimineata intrebandu-ma de ... (vezi toată discuția)